Rideinstuktør/Underviser søges til Baunehøj Rideklub Næstved

 

Vi søger en ny instruktør der skal stå for undervisning og udvikling af vores elever på Baunehøj Rideklubs ridehold.

Som underviser skal du sørge for at vores elever lærer at ride, og håndtere hestene korrekt både før under og efter ridning.

Vi ønsker bl.a. at leve op til DRFs elevskolecertificeringspunkter, og ønsker at rytterne opnår færdigheder der kan bringe dem, der har lyst til det, videre til f.eks. elevskolecup, stævnedeltagelse, og/eller mod at kunne have part eller egen hest. Samtidig er det dog vigtigt at pointere at der skal være god plads til bredden, og til dem der ønsker ridningen som en dejlig hobby, uden fokus på konkurrence. Hestevelfærd, korrekt og sikker håndtering af hestene, god tone, glade ryttere, godt samarbejde og sammenhold er nogle af de vigtigste punkter for os.

 

Arbejdsopgaverne vil overordnet være:

 

 

 

Du skal have lyst til og flair for at undervise og lære fra dig. Du skal have lyst til at udvikle og gøre en forskel for såvel de nye ryttere, der skal have en tryg og god start på Baunehøj, som de faste og mere rutinerede ryttere vi har.

Du skal kunne samarbejde godt med det øvrige personale, forældre, klub m.fl.

 

Undervisningserfaring, kurser/uddannelse i undervisning vil være et plus, men ikke et must. Vi hjælper gerne med uddannelse til den rette person.

 

Stillingen er en deltidsstilling.

 

Er det noget for dig at blive vores nye underviser?

 

Eventuelle spørgsmål og ansøgning sendes på mail til Kirstin Skjoldshøj- kms@kirstin.dk snarest

Samtaler vil ske løbende, løn aftales individuelt.

 

Tiltrædelse gerne 1/9 2021, men vi venter gerne på den rette person.