Baunehøj Rideklub Næstved

OM BAUNEHØJ RIDEKLUB NÆSTVED (BRN)

 Historie:
Baunehøj Rideklub Næstved (BRN) er en selvejende institution og er den 1/7- 2012 godkendt som klub under Dansk Rideforbund distrikt 5, og holder til på Baunehøj Ridecenter, Fællesejevej 21, 4700 Næstved.
Baunehøj Ridecenter drives og ejes af Kirstin Skjoldshøj, som anvender stedet til ridefysioterapi, handicapridning, holdridning, partridning, undervisning og opstaldning. 

Vision:
Baunehøj Rideklub finder at ridning er en sund og opbyggende sportsgren, der kan stimulerer et socialt sammenhold på tværs af aldersgrænser og generationer. Vi mener at omgangen med et stort dyr som hesten, kan tilføre børn og unge indlevelsesevne og grundlæggende regler for hensyn og omsorg for andre skabninger.

Mission:
Baunehøj Rideklub ønsker at fremme interessen for ridesporten og udbrede kendskabet til hesten. Vi vil gerne kunne tilbyde udøvelse af ridesporten til alle aldersgrupper uanset om det er nybegyndere eller rutinerede ryttere.


Aktiviteter:
Klubben arbejder på at lave aktiviteter, så alle aldersgrupper og niveauklasser bliver tilgodeset for således at skabe et fællesskab for rytterne, så der er god trivsel på Bauenhøj. Det er klubbens mål at holde aktiviteter som: fastelavn, juleridt, stævner, foredrag, fællesspisning samt andre aktivitet bla. i sammenarbejde med Kirstin Skjoldshøj holdes staldmøder og arbejdsdage 2 gange om året, alt for at fremme sammenhold i klubben. Medlemmerne vil blive holdt orienteret via mails samt info mails ca. 4 gange årligt og facebook.

Faciliteter:
3 ridehaller, 2 udendørs dressurbaner, 2 udendørs springbaner og stor rytterstue med køkkenfaciliteter og toiletter.

Dejlige muligheder for at ride i naturen og skoven ligger 500 m. fra Baunehøj.

Der mulighed for undervisning i dressur, spring, terrænridning, ponygames mm. Vi er friske på at lave nye tilbud til medlemmerne, så hvis du har en god ide, så kom med den :-) 

Enhver opstart kræver tid og kræfter, men vi arbejder på at planlægge nogle, gode, seriøse sjove og hyggelige aktiviteter på Baunehøj fremover.
Bl.a. kan flg. ideer nævnes:
Fastalavnsarrangement med ringridning
Klubstævner i dressur og springning
Klubmesterskaber og ranglister
Foredragsaftener med emner som:
Faldteknik - hvordan falder man bedst når man falder af hesten?
Konkurrence og træningspsykologi - Mental træning og målsætning
Horsemanship og sikkerhed i omgang med hesten

Der er rigtig mange ting, som kan laves. Vi har jo gode faciliteter på Baunehøj, så det er bare at gå igang. Vi har selvfølgelig brug for at der er mange som vil bakke op om arrangementerne, - hjælpe med at planlægge og arrangere, hjælp til afholdelse af arrangementer, og til at komme med gode ideer og godt humør :-)

Har du lyst til at være med, så kontakt os endelig :-) Bestyrelsesmedlemmerne er at finde i stalden dagligt, ligesom du altid kan tage fat i Kirstin. 


 For at minimere udgifterne for klubben mest muligt vil al kommunikation foregå via mail, hjemmesiden og facebook. Det er derfor vigtigt at vi får din mailadresse, så du kan holdes opdateret med de aktiviteter der kommer.

Er der noget du gerne vil vide, eller noget du er i tvivl om, der du altid velkommen til at kontakte et af bestyrelsesmedlemmerne.

Vi glæder os til at have dig som medlem i vores klub.
 

Vær opmærksom på reglerne vedr. udmelding af Baunehøj Rideklub Næstved: Hvis du vil meldes ud af klubben, skal du senet den 1/12 i indeværende år sende en mail til gunhildes@hotmail.com med din udmeldelse for næste år. Et klubmedlemskab gælder for et helt år ad gangen.