Ridehold for børn og voksne på Baunehøj

Undervisning på ridehold på Baunehøj

 

Når du går på ridehold på Baunehøj, så lærer du at ride rigtigt. Vi går op i sikkerhed og korrekt håndtering af hestene, samt korrekt og sund ridning. Hos os er ridning både en sport og en hobby!

Vi har dygtige og engagerede undervisere, et bredt udsnit af velredne ponyer og heste i alle størrelser, gode faciliteter samt et åbent og hyggeligt miljø!

Vi har holdundervisning for børn og voksne, og vi sørger for at sætte dig ind på et hold der passer til dit niveau og dine ønsker.

Al ridning på Baunehøj sker på eget ansvar. Det vil sige at du skal sørge for at du har en fritids/ulykkeforsikring, der dækker, hvis uheldet skulle være ude.

Priserne ser du på vores prisliste som du finder under menuen "Tilmelding" eller gå direkte via linket her: Prisliste

Ændringer vedr. hold, priser osv udsender vi gennem vores mailsystem her på Zakobo. Det er derfor vigtigt at du giver adgang til at vi må sende mails til dig, og/eller holder dig opdateret med hvad der sker her på hjemmesiden. Vi sender kun få mails gennem året, så du skal ikke være bekymret for at vi spammer dig med mails ;-)

 

ER DU NY RYTTER ELLER FORÆLDRE/PÅRØRENDE TIL NYE RYTTERE, SÅ SE DETTE E-LEARNING KURSUS OM OPSTART TIL RIDNING SOM DANSK RIDEFORBUND HAR LAVET. Det hedder: "Hjælp! Mit barn er startet til ridning"  Klik på linket her  eller kopier adressen her ind i din browser for at se siden med kurset:  https://drf.asseco-hosting.net/mod/hvp/view.php?id=38#h5pbookid=8&chapter=h5p-interactive-book-chapter-09839a2e-cc87-4a80-b52d-203df44b2722§ion=0


 SÅDAN GØR DU HVIS DU ER INTERESSERET I AT STARTE OP PÅ RIDEHOLD HOS OS PÅ BAUNEHØJ:

Hvis du er interesseret i at starte til ridning hos os, skal du starte med at sende os en mail til ridehold@kirstin.dk hvor du oplyser navn, adresse, tlf.nr. og føds.dato, samt din rideerfaring.

Vi kontakter dig snarest muligt enten på mail eller pr. tlf. med tilbud om en prøvetime, når der er en ledig plads på et ridehold, der svarer til dit rideniveau. Hvis der ikke er ledige pladser, tilbyder vi at sætte dig på vores venteliste.

Alle, der vil starte op, tilbydes en prøvetime, så du kan se, om det er noget for dig.

Vi benytter zakobos hjemmeside med integreret betalingssystem til fakturering og opkrævning, dvs. automatisk korttræk på Dankort/Visa hver den 1. i måneden.

I særlige tilfælde kan der aftales en anden betalingsform mod merbetaling

Ridningen betales altid forud, og der er en måneds opsigelse pr. mail. Tidspunktet for tilmelding på hjemmesiden oplyses af ridekolens kontor.

 

Lukkedage og ferier:

Rideholdene, partridning og ridefysioterapi holder ferie i juli måned (5 uger i alt) og derfor er denne måned betalingsfri.- 

Vi holder desuden altid lukket på helligdagene i julen: 24-25-26/12, samt den 1/1.

Og i helligdagene i påsken skærtorsdag, langfredag og 2. påskedag.

Lukkedagene kan også ses i kalenderen her på hjemmesiden, og man kan altid få besked af ridelæreren.