Brug af sociale medier og video på Baunehøj Ridecenter


Vi har mange dejlige oplevelser med vores heste/ponyer, som vi tager billeder og videoer af. Og der kan være ønske om at filme i undervisningssituationen, så rytterne efterfølgende kan lære ved at se sig selv på video. Dette skal klart aftales med underviseren. 

Men det er IKKE tilladt at lægge videoer optaget på Baunehøj Ridecenter på de sociale medier, uden at det er aftalt/godkendt af ridelæreren eller Kirstin.

Husk at Baunehøj er et privat sted, og hestene ejes af Kirstin/Baunehøj Ridecenter. Det er derfor ejeren af ridecenteret, som har rettighederne til alle optagelser på Baunehøj Ridecenter. Tag derfor @baunehoejrideklub og @baunehoejridecenter på instagram og Facebook i dine videoer- så kan vi også sige til hvis der er noget der skal ændres.

Baggrunden for reglerne er først og fremmest at vi ønsker at der er ro og koncentration om ridningen i ridetimerne. Dernæst at vi ønsker at værne om vores allesammens sikkerhed, integritet, gode rygte og ikke mindst gode stemning, og ønsker derfor ikke at vores undervisning eller ridecenter frit kan vurderes og kommenteres på ud fra tilfældige videoer på de sociale medier.

 

Altså: