OM BAUNEHØJ RIDECENTER

 

Baunehøj Ridecenter ejes af Kirstin Skjoldshøj, som har drevet stedet siden 2009. 
Inden da har Baunehøj siden 1978 været drevet af Kirstins familie som "Rideskolen Baunehøj". Før dette var det Poul Hansen der havde rideskole på Baunehøj vidst nok siden 1960erne. Altså har der i mange år været ridecenter og rideskole på Baunehøj, og derfor er der mange års erfaring og mange gode traditioner knyttet til stedet. 

Kirstin Skjoldshøj er uddannet ridefysioterapeut, og er selv er aktiv konkurrencerytter på eliteplan pt. S i både dressur og springning, men tidligere også i military hvor hun har vundet både dansk og nordisk mesterskab. Kirstin har stor viden og erfaring om alt vedr. heste og træning. 

Baunehøj ligger unikt i udkanten af Næstved tæt på byen, men også stadig på landet og tæt på skoven.

Visionen med Baunehøj Ridecenter er at tilbyde Næstveds bedste faciliteter, opstaldning i sikre og gode rammer med dygtig, tidssvarende undervisning på gode heste.

Vi har plads til alle venligtsindede ryttere uanset alder, niveau eller handicap kan have mulighed for at dyrke sin sport og hobby på det plan der ønskes og er mulighed for, i de bedst mulige rammer herfor.

 

FACTS om Baunehøj Ridecenter:

På Baunehøj kan man ride uanset niveau. Vi har god stemning, gode faciliteter og glade heste :-)

- Baunehøj Ridecenter har på nuværende tidspunkt plads til ca. 50 heste og ponyer i boks.

- Vi har en selvpasser ordning og en fuld pasnings ordning.

- Baunehøj har gode store sommerfolde, nyetablerede vinterfolde og velfungerende paddocks og enefolde.. 

- Baunehøj Ridecenter har 3 ridehuse med størrelserne: 18x25m.20x40m. 20x60 m. med tilhørende rytterstuer. I alle ridehusene er der anlagt fiberbund.

- Baunehøjs udendørsfaciliteter omfatter 3 ridebaner - To grusbaner på henholdsvis 20x60 m og 25 x 70 m., samt en stor bane med fiberbund på ca. 50 x 75 m.  

- Skridtmaskine til 4 heste ad gangen 

Desuden er der rotunde til longering, samt en grusfold.

- Skoven ligger 500 m. fra ridecentret på den ene side, og på den anden side forefindes der ridesti til Evengrøften.

- Der er mulighed for at få eneundervisning i dressur, spring og military på egen hest/pony, undervisning på parthest/pony i dressur og springning, undervisning på voksen-, handicap- eller børnehold, samt ridefysioterapi eller hvad du ønsker?

 - Baunehøj er bare bedre for dig og din hest -