Ridehold for børn og voksne på Baunehøj

Undervisning på ridehold på Baunehøj

 

Når du går på ridehold på Baunehøj, så lærer du at ride rigtigt. Vi går op i sikkerhed og korrekt håndtering af hestene, samt korrekt og sund ridning. Hos os er ridning både en sport og en hobby!

Vi har dygtige og engagerede undervisere, et bredt udsnit af velredne ponyer og heste i alle størrelser, gode faciliteter samt et åbent og hyggeligt miljø!

Vi har holdundervisning for børn og voksne, og vi sørger for at sætte dig ind på et hold der passer til dit niveau og dine ønsker.

Priserne på rideholdene er:


Undervisning for børn under 18 år : kr. 500,-/md

Undervisning for voksne over 18 år : kr. 540,-/md

 

Derudover skal der betales årligt medlemskab af Baunehøj Rideklub Næstved.

 

Al ridning på Baunehøj sker på eget ansvar. Det vil sige at du skal sørge for at du har en fritids/ulykkeforsikring, der dækker, hvis uheldet skulle være ude.

 


 SÅDAN GØR DU HVIS DU ER INTERESSERET I AT STARTE OP PÅ RIDEHOLD HOS OS PÅ BAUNEHØJ:

Hvis du er interesseret i at starte til ridning hos os, skal du starte med at sende os en mail til gunhildes@hotmail.com, hvor du oplyser navn, adresse, tlf.nr. og føds.dato, samt din rideerfaring.

Vi kontakter dig snarest muligt enten på mail eller pr. tlf. med tilbud om en prøvetime, når der er en ledig plads på et ridehold, der svarer til dit rideniveau. Hvis der ikke er ledige pladser, tilbyder vi at sætte dig på vores venteliste.

Alle, der vil starte op, tilbydes en prøvetime, så du kan se, om det er noget for dig.

Vi benytter Klubmodul som betalingssystem, dvs. automatisk korttræk på Dankort/Visa hver den 1. i måneden.

I særlige tilfælde kan der aftales en anden betalingsform.

Ridningen betales altid forud, og der er en måneds opsigelse pr. mail. Tidspunktet for tilmelding på hjemmesiden oplyses af ridekolens kontor.