PART OG PRIVATUNDERVISNING 

Ønsker du at tage din ridning et skridt videre? Og give dig selv mulighed for at blive en dygtigere rytter? Uden at du behøver at investere i en hest selv? Eller vil du måske forberede dig til at få din egen hest på et senere tidspunkt?

Så er dette tilbud måske noget for dig:

 

Partridning med undervisning af Kirstin Skjoldshøj OBS. Dette er et vintertilbud. Priserne stiger med 10 % pr 1/4 2021 - de nye priser ses i parentes nedenfor

Partridning med undervisning:

2 dage pr uge: Inklusiv undervisning af Kirstin 2 gange/md.:       Pony: 1160 kr/md.  Hest: 1300 kr/md. (1300/1400 kr.)

Part 1 dag/uge inklusiv undervisning af Kirstin 2 gange/md:   Pony: 820 kr/md. Hest: 850 kr/md (900 kr/925 kr)

3 dages part inklusiv undervisning af Kirstin i spring eller dressur hver uge (ca 4 gange/måned) :   Pony: 1800 kr/md.  2000 kr/md (2000 kr/2250 kr)

 

Undervisningstimerne vil i dressur enten være enetimer eller 2 ryttere ad gangen. Springning foregår på småhold.

 

Vi har et godt udvalg af heste og ponyer: Her er et udpluk:

Lincoln Smuk sort DV vallak - Efter Landor S. Dygtig til dressur på LA niveau. Ca. 168 cm. Fungerer godt med rutinerede ryttere. 

Præstegårdens Casanova – Stor flot skimmel vallak på ca. 175 cm. Af rigtig god springafstamning.- Carano/Corlando født 2007. Casanova har startet til både dressur og springstævner. Herunder til Riders Cup i springning. Casanova er en rolig vallak med godt overblik. Han kan rides både af rutinerede og helt urutinerede ryttere.

Fellini Lindebjerg – Dejlig Mørkebrun/sort vallak på ca. 170 cm- af springafstamning – Favorit Ask/Landor S. Født i 2011- Fellini er startet til stævner i både dressur og spring. Han er en dejlig dreng med meget personlighed. Han er dygtig til at springe, men også behagelig i dressur. Han kræver en rytter der er lidt rutineret. Og som synes det er sjovt at lære en hest at kende, og arbejde godt med den.

Meg: Smuk sort kat. 1 pony med hvid blis og hvide sokker. Meg er importeret fra Irland, og er født i 2015. Hun er let ridelig, og har talent i både dressur og springning. Energisk, men cool pony.

Innis Komtesse (Tessa): Smuk og skøn Kat. 3 fra  Darthmoorpony fra 2004 med potentiale i både dressur og spring. Energisk og fremadgående, men rigtig sød.

Prinsesse Fiona: Dejlig mørkerød New Forest kat. 1 pony. Fra 2011- Fiona har tidligere deltaget i dressurstævner, men springer også rigtig godt. Let ridelig pony.

 

Parten betales forud og prisen er den samme i alle måneder. Dog ikke i Juli måned, hvor der kan laves særaftaler. Der er løbende måned + 1 måneds opsigelse.

Der refunderes ikke for rytterens fraværs/sygedage, ved underviserens fraværs/sygedage, tilbydes hvis det er muligt, en anden dag.

Hvis hesten bliver syg eller skadet, stilles en anden hest tilrådighed på partdagene, såfremt hesten slet ikke kan rides og skaden varer længere end 2 uger. 

Det forventes at partrytteren deltager i sygepleje, f.eks. sårbehandling, evt. gåture, skridt på den skadede hest.

Der er ikke undervisning på helligdage, i ferier, samt mellem jul og nytår, men der kan rides på partdagene. Der er en måneds opsigelse til den 1. i måneden.

Partrytteren kan ride i et aftalt tidsrum. På nogle dage kan det være at hele dagen er fri til ridning. På andre dage, er det f,eks. eftermiddag eller aften. Dette aftales særskilt ved hver partsaftale.

Parthesten kan have andre opgaver på part dagen, men der tages naturligvis hensyn til at hesten anvendes til part.