På Baunehøj har du mulighed for at få særdeles kvalificeret undervisning.
-Og der er flere muligheder..

iladresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.
Undervisning på hold

 På Baunehøj har vi undervisning på pony- og hestehold. Priserne er:

Undervisning på ponyhold : kr. 400,-/md

Undervisning på hestehold : kr. 500,-/md

Derudover skal der betales årligt medlemskab af Baunehøj Rideklub Næstved.
 
Gunhild Skjoldshøj står for administrationen af rideholdene. Hun kontaktes bedst på mail: gunhildes@hotmail.com, eller sms på 22 55 10 81.

Ellers kan Kirstin kontaktes for yderligere info på tlf: 26 74 28 48 eller send en mail på kms@kirstin.dk.

Al ridning på Baunehøj sker på eget ansvar. Det vil sige at du skal sørge for at du har en fritids/ulykkeforsikring, der dækker, hvis uheldet skulle være ude.

Partridning

På Baunehøj Ridecenter er der også mulighed for at få part på en hest eller pony.

Når du har part, har du ”din egen hest/pony” en eller flere gange om ugen. Du har derved mulighed for at prøve hvordan det er at have egen hest eller pony, uden at du binder dig hårdt op på økonomi, tid og uforudsete hændelser. Desuden har du mulighed for at udvikle dine ridefærdigheder yderligere gennem eneundervisning.

Vi har et blandet udvalg af heste og ponyer, som du kan få part på. Kontakt Kirstin for at høre mere.
Priserne for part ses herunder:

Stor hest:

1 gang/uge: 450 kr.

2 gange/uge:  875 kr.

3 gange/uge: 1250 kr.

Pony:

1 gang/uge: 400 kr.

2 gange/uge: 750 kr.

3 gange/uge: 1075 kr.

 
Eneundervisning
 

Leje af hest eller pony en enkelt gang (hvor du i forvejen er tilknyttet Baunehøj): 130 kr.

Eneundervisning for partryttere: ½ time: 130 kr. pr. gang af en af Baunehøjs undervisere.
Hvis du har part 1 gang om ugen og får undervisning på din partdag, så betaler du partprisen hver måned, og så betaler du derudover for undervisningen.

Eneundervisning for dig der ikke har part, men gerne vil have en enkelt (eller flere) intensiv undervisningstime udover rideskoleholdsundervisningen.

(Du skal selv sadle op og opvarme let i ca. 20 min inden undervisningen starter, og selv skridte hesten af og sadle af efter timen)

 

Eneundervisning 30 min. 130 kr./person.

 

To ryttere der rider samtidig og får undervisning i 45 min: 110 kr./person.

Hvis du har part, betaler du partprisen og derudover betaler du pr. gang for undervisningen.

Som partrytter skal du som minimum have undervisning i dressur hver 14. dag af en af Baunehøjs undervisere, eller du skal gå på et rideskolehold ved siden af din part.

 

Springundervisning

Springundervisning for partryttere og rideskoleryttere, og andre interesserede på let niveau.
Mandag aften underviser Thomas Kofoed Dam i springning for begyndere og let øvede. Thomas er selv aktiv spring og militaryrytter med flere års efaring.

Springundervisningen foregår i vintermånederne i det mellemstore ridehus og om sommeren på den udendørs springbane. Der sættes bane op kl. 18.00- Her deltager alle i opsætning af banen. Kl. ca. 18.15 opvarmer første hold, og kl. 18.30 springer første hold. Et hold består af 2 eller 3 deltagere. Springundervisningen koster 500 kr. om måneden inclusiv hesteleje.
Springundervisningen foregår på mindre hold, og undervisningen er derfor meget intensiv. Rytteren på springholdet skal selv kunne sadle hesten op og af (evt. med forældrehjælp)

Springundervisningen har til formål at uddanne og ruste nye ryttere (og heste) til de lettere springkonkurrencer på D niveau. Alt så er springningen for dig, som har lyst til at komme videre med din ridning, og dygtiggøre dig inden for springning. Springningen er både for rideskoleryttere og partryttere, men også for privatryttere med egen hest eller pony, som er på begynderniveau eller har let erfaring med springning.

Undervisning - private enetimer,  på hold, eller som partrytter 
 
 
Opsigelse: 
Husk at du altid har en måneds opsigelse til den 1. i måneden. Dvs. at du skal have opsagt din plads inden den 1. i en måned. Og så gælder din opsigelse til den 1. i måneden efter.  Dette gælder alle tilbud på Baunehøj!
 

Handicapridning og ridefysioterapi

Er du handicappet på en eller anden måde, har vi også tilbud til dig der gerne vil ride, uanset om det skal være som behandling, hobby eller sport. Læs mere om handicapridning og ridefysioterapi her

Hvis du ønsker undervisning, part, ridefysioterapi eller andet, så kontakt Kirstin Skjoldshøj på tlf: 26 74 28 48, eller send en mail på

kms@kirstin.dk