Ridelejr på Baunehøj 2019:
 

Uge 27:

Ridelejr for børn på alle niveauer med fuld forplejning og
overnatning på Baunehøj. Ankomst Søndag kl. 17.30 - Afrejse Fredag kl. ca. 15.

Pris 3.000 kr. alt inklusiv-.

Denne ridelejr er vores traditionelle ridelejr, som vi har holdt i flere år med stor succes.
Her rider vi mimimum 2 gange om dagen, hvor der er dygtig og kvalificeret undervisning i dressur, spring, (terræn for dem som har lyst), horsemanship, ponygames, striglekonkurrence, ridetur til vandet og i skoven, og meget mere. Rytterne bliver delt op i hold og udfordringerne bliver tilpasset hver enkelt. Vi lægger vægt på at du lærer en masse!! Så du bliver dygtigere til at ride imens du er her. Samtidig skal alle selvfølgelig bare havde det rigtig sjovt og hyggeligt! Det er jo FERIE :-)
Vi sover i telte eller i rytterstuen (Alt efter vejret!) spiser god og lækker mad, og laver en masse sjove aktiviteter, både med og uden hest.
Vi har kvalificeret og voksent personale, som er tilstede hele døgnet!
 
Tilmelding på mail: kms@kirstin.dk
 
 

Uge 27: 
 
Mandag – torsdag: Dagsridelejr.
Dagsridelejren er i dagtimerne fra kl. 8.00- ca.17.30, torsdag dog til kl. 21. Og denne kører sammen med den alm ridelejr med overnatning.
Her tager deltagerne hjem og spiser aftensmad og sover. Vi deler op i hold, så alle kan være med. Dog henvender denne ridelejr, sig mest til de lidt yngre børn, eller dem med let rutine, eller til børn med særlige behov.
Her rider vi 1-2 gange om dagen, hygger, leger og passer hestene rigtig godt! Vi ordner udstyr, laver ponygames, rider dressur, tur, og lidt spring for dem der har lyst. Og så lærer vi at passe hestene rigtig godt, og strigler dem så de skinner!
Vi spiser lækker frokostmad, snacks, og hygger os meget! 
 
Pris 2350 kr. alt inklusiv! Morgenmad, frokost, snacks, drikkelse i løbet af dagen.
Tilmelding på mail: kms@kirstin.dk