Nyt tilbud til rytterne -PART OG UNDERVISNING AF KIRSTIN SKJOLDSHØJ!

Ønsker du at tage din ridning et skridt videre? Og give dig selv mulighed for at blive en dygtigere rytter? Uden at du behøver at investere i en hest selv? Eller vil du måske forberede dig til at få din egen hest på et senere tidspunkt?

Så er dette tilbud måske noget for dig:

 

Partridning med undervisning af Kirstin Skjoldshøj

Partridning med undervisning:

2 dage pr uge: Inklusiv undervisning af Kirstin 2 gange/md.:       Pony: 1160 kr/md.  Hest: 1300 kr/md.

Part på stor hest 1 dag/uge inklusiv undervisning af Kirstin 2 gange/md:    Pony: 820 kr/md. Hest: 850 kr/md

3 dages part inklusiv undervisning af Kirstin i spring eller dressur hver uge:    Pony: 1800 kr/md.  2000 kr/md

Undervisningstimerne vil enten være enetimer a 30 min, eller 45 min. med 2 ryttere ad gangen

 

Vi har et godt udvalg af heste og ponyer: Her er et udpluk: (Vi

Præstegårdens Casanova – Stor flot skimmel vallak på ca. 175 cm. Af rigtig god springafstamning.- Carano/Corlando født 2007. Casanova har startet til både dressur og springstævner. Herunder til Riders Cup i springning. Casanova er en rolig vallak med godt overblik. Han kan rides både af rutinerede og helt urutinerede ryttere.

Fellini Lindebjerg – Dejlig Mørkebrun/sort vallak på ca. 170 cm- af springafstamning – Favorit Ask/Landor S. Født i 2011- Fellini er startet til stævner i både dressur og spring. Han er en dejlig dreng med meget personlighed. Han er dygtig til at springe, men også behagelig i dressur. Han kræver en rytter der er lidt rutineret. Og som synes det er sjovt at lære en hest at kende, og arbejde godt med den.

 Meg: Smuk sort kat. 1 pony med hvid blis og hvide sokker. Meg er importeret fra Irland, og er født i 2015. Hun er let ridelig, og har talent i både dressur og springning. Energisk, men cool pony.

Martha: Dejlig kat 2 pony med god fylde fra 2013. Martha er importeret fra Holland. Springer rigtig godt og vil kunne blive en super god stævnepony med lidt mere træning. Har tidligere deltaget i stævner.

 Innis Komtesse (Tessa): Smuk og skøn Kat. 3 fra  Darthmoorpony fra 2004 med potentiale i både dressur og spring. Energisk og fremadgående, men rigtig sød.

 Prinsesse Fiona: Dejlig mørkerød New Forest kat. 1 pony. Fra 2011- Fiona har tidligere deltaget i dressurstævner, men springer også rigtig godt. Let ridelig pony.

 Parten betales forud og prisen er den samme i alle måneder. Dog ikke i Juli måned, hvor der kan laves særaftaler. Der refunderes ikke for rytterens fraværs/sygedage. Hvis hesten bliver skadet, stilles en anden hest tilrådighed på partdagene. Der er ikke undervisning på helligdage, samt mellem jul og nytår, men der kan rides på partdagene. Der er en måneds opsigelse til den 1. i måneden.

 
Fellini Lindebjerg