Klubmodul henter siden
(026) Begynder springning
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Info
Springundervisning for partryttere og rideskoleryttere, og andre interesserede på let niveau.
Mandag aften underviser Thomas Kofoed Dam i springning for begyndere og let øvede. Thomas er selv aktiv konkurrencerytter i dressur, spring og military med flere års efaring.

Springundervisningen foregår i vintermånederne i det mellemstore ridehus og om sommeren på den udendørs springbane. Der sættes bane op kl. 18.00- Her deltager alle i opsætning af banen. Kl. ca. 18.15 opvarmer første hold, og kl. 18.30 springer første hold. Et hold består af 2 eller 3 deltagere. Springundervisningen koster 500 kr. om måneden inclusiv hesteleje.
Springundervisningen foregår på mindre hold, og undervisningen er derfor meget intensiv. Rytteren på springholdet skal selv kunne sadle hesten op og af (evt. med forældrehjælp)

Springundervisningen har til formål at uddanne og ruste nye ryttere (og heste) til de lettere springkonkurrencer på D niveau. Alt så er springningen for dig, som har lyst til at komme videre med din ridning, og dygtiggøre dig inden for springning. Springningen er både for rideskoleryttere og partryttere, men også for privatryttere med egen hest eller pony, som er på begynderniveau eller har let erfaring med springning.

Læs mere
Tid/Sted
Mandag 18:00-20:15 Baunehøj Ridecenter i Hallen, Ridning - longering og løse he
Pris pr. rate  /  pr. mdr/11
570,00 kr.